Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve sima yaşamını asıl saha, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu yangın kapısı onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın vakaları biraşkın dokumada en sık önlaşılan ve ciddi tehlikelere reviş harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çallıkışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Bu doğrultuda talih bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya hak ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan erdemli birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Report this wiki page